Le Verre

De Bedrijven

Le Verre

Le verre is niet zomaar een restaurant, maar een uitgaansgelegenheid waar ‘Sfeer’ , ‘Gezelligheid’ en ‘Kwaliteit’ de sleutelwoorden zijn. Dit ziet u terug in de aankleding van het Grandcafé, maar ook in de overheerlijke gerechten en de bediening met een glimlach.

Het restaurant heeft een warme aankleding, waar sfeervolle elementen gecombineerd worden met de moderne uitstraling waar de Glazen Boerderij om bekend staat. Door de open keuken op de eerste verdieping, kunt een u een glimp opvangen van de werkwijze van ons keukenteam.

De gerechten die wij op de kaart hebben staan zijn met zorg samengesteld. Hierbij is geprobeerd om voor ieder wat wils op de kaart te zetten, van antipasti tot zwaardvis. Of u nu komt voor een snelle lunch, een uitgebreid diner of een borrelhapje bij de wijn: U zult telkens weer versteld staan van de kwaliteit waarmee ons team uw maaltijd bereidt.

Zoals u misschien al wist heeft restaurant De Deugniet in Schijndel plaats gemaakt voor Grandcafé  Le Verre. Het vakbekwame personeel van dit restaurant zal vanaf de opening met plezier uw bestelling opnemen er serveren. U zult dan ook direct merken waarom wij zo trots zijn op ons personeel.

John en Monika van de Langenberg

Contact

Grand Cafe Le Verre
De Glazen Boerderij 1
5481 AV Schijndel
073 – 547 77 71
le-verre.nl
info@le-verre.nl