Personal Flow

De Bedrijven

Personal Flow

Actie en ontspanning in een rustgevende omgeving
Midden in het bruisende centrum van Schijndel is Personal Flow een oase van rust. In de luxe en sfeervolle ambiance van de Glazen Boerderij, omringd door natuurlijke materialen en met een ‘rieten dak’ boven je hoofd, kun je hier bewegen en ontspannen op diverse manieren. Van heel actief en dynamisch tot diep ontspannend en meditatief: je kunt zelf kiezen wat bij jou past.

Samenwerking met deskundigen uit verschillende disciplines
Personal Flow is een centrum voor gezondheid en preventie in relatie tot bewegen, voeding en ontspanning. Personal Flow helpt mensen bij het verbeteren van hun lifestyle, en werkt hiervoor samen met een team van topbegeleiders op het gebied van voeding, lifestyle, training, coaching en medische fitness. Krachten worden gebundeld om kwaliteit te kunnen verlenen. Fysieke en mentale gezondheid gaan daarbij hand in hand om lichaam en geest in balans te brengen.

Van afslanken tot zwangerschapspilates
De basis van het aanbod wordt gevormd door Yoga, Pilates en Small group training. Hiernaast kun je bij Personal Flow terecht voor personal training, coaching, afslanken, massage, osteopathie, diëtetiek, Sensi-therapie en fysiotherapie. En last but not least: er worden regelmatig inspirerende workshops georganiseerd. Dus is het tijd voor een Balansdag of heb je zin in een kennismaking met YinYoga of YogaSwing? Wil je de zonnegroeten of de techniek van het masseren onder de knie krijgen of je hart leren volgen? Houd dan de website in de gaten, want, zeg eens eerlijk: besteed jij wel genoeg aandacht aan jezelf? Luister je voldoende naar je lichaam en zorg je goed voor jezelf? Vragen om eens goed bij stil te staan!

Meer informatie
Wil je meer weten? Je bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in De Glazen Boerderij. Op de website www.personal-flow.nl kun je meer informatie vinden. Je kunt ons mailen op: info@personal-flow.nl.

Contact

Personal Flow
De Glazen Boerderij 20
5481 AV Schijndel
06 – 1653 0806
personal-flow.nl
info@personal-flow.nl