Be Slim Coaching

De Bedrijven

Be Slim Coaching

De Glazen Boerderij - Be Slim Coaching

Je goed voelen, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Als voedingscoach kan ik je daarbij helpen en ben ik dat duwtje in de rug als je het nodig hebt.

Het PS. food & lifestyle programma volg je onder mijn persoonlijke begeleiding. Ik leer je een gezond eetpatroon aan, waarbij je niet minder gaat eten maar anders gaat eten: minder koolhydraten en meer eiwitten.

Samen met mij maak je een persoonlijk plan, afgestemd op jouw doel en jouw wensen. Met een eetpatroon dat eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven én bij je past. Zodat je het ook gemakkelijk volhoudt, tijdens het programma maar ook daarna. Zo leggen we de basis voor een gezond eetpatroon, waarbij genieten mag.

Je doorloopt drie verschillende fases in het programma, waarbij je stap voor stap opbouwt naar een regulier eetpatroon. En ook na het behalen van je streefgewicht sta je er niet alleen voor, ik blijf je nog een jaar lang begeleiding geven. Samen gaan we voor een blijvend resultaat!

Contact

Be Slim Coaching
De Glazen Boerderij 12
5481 AV Schijndel
+31 6 288 881 79
beslimcoaching.nl
info@beslimcoaching.nl